Våre konsulenter tar fri fra sine roller i Spire Consulting på sommeren og trer inn i andre spennende utfordringer hos flere av Norges største konsulenthus. Ole Håkon forteller her om hvordan dagene har vært så langt hos konsulentselskapet Itera

Det å få muligheten til å jobbe for Itera har for meg vært stor stas! Jeg fikk vite allerede før jul at jeg var sikret en jobb som konsulent i sommer og fikk med det være med på mye moro også før jeg trådte inn i min rolle her i Oslo. Jeg føler virkelig at jeg har blitt tatt godt imot og Itera som arbeidsplass har vist seg å være en god match for meg.

De første dagene dreide seg mye om å bli kjent med selskapet, de andre sommerstudentene og hvordan det er å jobbe som konsulent. Deretter ble vi presentert for vår kunde og hvilke arbeidsoppgaver som ventet oss i sommer. Teamet jeg jobber på har også vært på kurs, der vi fikk opplæring i rammeverket Enonic XP, noe som var helt ukjent for meg fra tidligere. Jeg setter virkelig pris på at jeg får muligheten til å lære meg noe helt nytt i sommer og bli kjent med nye ting. Dette er absolutt noe jeg kommer til å ta med meg videre i karrieren.

Utenom arbeidstid tilbyr Itera ulike kurs og arrangementer man kan delta på. Dette kan for eksempel være kurs i React eller en sosial kveld med resten av teamet.