Vår erfaring tilsier at mange bedrifter opplever frustrasjon med digitale løsninger – enten grunnet lav brukervennlighet, eller at løsningen ikke er godt nok tilpasset deres spesifikke behov. Over den siste tiden har blant annet presset om å gjøre ting stadig mer personlig utvist seg som spesielt tydelig. 

De siste årene har brakt med seg en mengde ulik programvare av høy kvalitet, men ofte med en begrenset grad av tilpasning mulig. For mange kan dette resultere i løsninger som ikke leverer de effektene en hadde sett for seg, for eksempel hva gjelder vinninger i effektivitet. I neste steg kan dette blant annet medføre

  • Økt frustrasjon
  • Redusert adopsjon 
  • Redusert motivasjon

For å virkelig muliggjøre det potensialet som ligger i bedriften opplever vi det følgelig ofte gunstig å utvikle skreddersydde digitale løsninger. Dette har vist seg å gi betydelige resultater for våre kunder tidligere, og kan ved hjelp av en grundig brukerkartlegging (se blogginnlegget vårt om hvorfor det er viktig å forstå brukeren), samt en smidig utviklingsmetodikk, løse mange av de frustrasjonene som oppleves.

Dersom du ønsker et mer konkret eksempel på gevinstene dette har gitt for en av våre tidligere kunder har vi utarbeidet en Case story for å belyse dette. Send oss en mail på kontakt@spireconsulting.no, eller benytt kontaktskjemaet nederst på siden, så vil vi oversende denne snarest!

Vi ser frem til å høre fra deg!